Ingrediënten voor 4 personen
* 1 ui
* 1 teentje knoflook of meer als je dat wil
* 400 gr broccoli
* 1/2 zakje taco/Tex mex/burrito kruiden zonder zout
* 150 gr zilvervliesrijst
* 1 blikje tomatenblokjes
* 1 blik mais
* 1 blik kidneybonen
* 1 rode paprika
Bereidingswijze:
Kook de rijst gaar als op de verpakking staat. Snijd de broccoli in blokjes incl de stam.
Pel en snipper de ui. Knijp de knoflook fijn in een knoflookpers.
Giet de mais en kidneybonen in een zeef en spoel af met water.| Verhit een eetlepel milde olijfolie in een diepe hapjes pan. Fruit de ui 2 minuten, voeg de knoflook hier bij. Even goed aanfruiten.
Snijd de chipolata worsten in kleine stukjes en voeg ze aan de ui met knoflook toe en bak ze gaar. Voeg de broccoli toe en bak ongeveer 5 minuten mee.
Voeg de tomatenblokjes, mais, paprika, kidneybonen en Mexicaanse kruiden toe en roer alles goed door tot alles verwarmd is.