Online

Online afvallen, wat is dat nu eigenlijk en hoe gaat het in zijn werk.

Eigenlijk hetzelfde als dat ik bij mensen aan huis kom, het duurt 11 weken. Ik kom alleen dus niet bij je aan huis, maar we hebben contact via de computer.

Het beste werkt dit via Skype. Skype kan je gratis downloaden. Op deze manier kan ik jou en jij mij ook zien.

Je krijgt van mij een op maat gemaakt weekmenu, ik bereken precies wat jij nodig hebt, de kilocalorieën die je als basis nodig hebt, je basaal metabolisme heet dat. Dus je weekmenu sluit aan op jouw eetpatroon en de momenten dat je i.v.m. je werk bijvoorbeeld kan eten. Hier kijken we samen heel gericht naar.

Verder werken we continu aan de gedragsverandering met je eetpatroon. Wanneer kies je wel voor een stukje taart en wanneer wel. Ok leer je jezelf nieuwe gewoontes aan. De nadruk wordt ook echt gelegd in wat je allemaal wel mag eten. Ook een keer een snack hoort daarbij, je gaat daar zelf meer bewust voor kiezen.

De eerste 6 weken krijg je van mij een vast menu, daarna ga je het dus zelf doen. We zijn natuurlijk 11 weken bezig, dus dan ga je samen met mij kijken naar wat werkt wel en wat werkt niet, wat past echt bij je, zodat je na die 11 weken kan blijven doen als je je doel nog niet hebt behaald.
Je krijgt dus van mij een map. Elke 2 weken een link voor een workout oefening, dit zijn grondoefeningen die kun je via youtube kunt volgen die heb ik voor je gemaakt. Dit krijg je dus extra.

Uiteindelijk krijg je 84 avondmaaltijden recepten. Het kan vegetarisch zijn, met vlees, met vis of met peulvruchten elke keer iets anders. Maar ontzettend makkelijke maaltijden , iedereen kan ook mee eten. Dus als je een gezin hebt hoef je niet dubbel te gaan koken, iedereen kan mee eten.
Verder gaan we kijken naar je stress momenten, het emotie eten, hoe gaat het op je werk, hoe werkt het als je thuis bent, met feestjes, verjaardagen, met uit eten, hoe ga je ermee om,.

Dat is allemaal heel erg belangrijk om daarmee om te leren gaan. Je kan wel een vast patroon volgen, maar als je niks leert, dan gaat het niet werken. Het moet bij je passen en mee om leren gaan. Je kan van alles wegschuiven, maar dat werkt gewoon niet. Je moet ermee leren omgaan. We leven in een wereld waar heel veel te krijgen is, heel veel eten, altijd eten en drinken. Dus als je daar mee om leert gaan, dan kom je tot je doel en bereik je je doel. En misschien niet in die 11 weken, maar daarna kan je het gewoon zelf doen.
Dus mocht je meer willen weten of vragen hierover hebben, stuur mij even een berichtje

WhatsApp chat