Veelgestelde vragen

Hieronder staan een aantal veel gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen, stuur me dan een berichtje via het contactformulier.

Wat doet een gewichtsconsulent?

In het kort houdt het in dat ik als gewichtsconsulent cliënten motiveer, adviseer en begeleid naar een gezond gewicht door middel van voedings-en leefstijladviezen.

Ik zou graag een afspraak willen maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, hoe doe ik dat?

Een afspraak maken kan door het contactformulier in te vullen. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een datum af te spreken. Ook mag je me bellen of via whatsapp een berichtje sturen.

Op welke dagen kan ik een afspraak maken?

Afspraken kunnen plaatsvinden op maandag t/m donderdag overdag en in de avonduren, ook de zaterdagochtend is beschikbaar.

Op welke locatie vinden de consulten plaats?

In de meeste gevallen kom ik bij je thuis. Of ik spreek je online via Skype.

Worden de consulten bij een gewichtsconsulent vergoedt door de zorgverzekeraar?

Bel even met je zorgverzekeraar en geef aan dat je begeleid wordt door een gewichtsconsulente en géén dietiste. Of klik hier om te kijken of je zorgverzekeraar ertussen staat.

Hoe bepaal ik welk programma het beste bij me past?

Op de tarieven pagina kun je meer lezen over de verschillende programma’s en wat ze inhouden. Ook tijdens het intakegesprek kunnen we samen bekijken welk programma het beste past bij jou.

Heb ik een verwijzing nodig van de huisarts?

Nee, een verwijzing van een huisarts is niet nodig. Mochten er specifieke vragen zijn of lichamelijke klachten kan ik je wel adviseren om te overleggen met je huisarts.

Heb je nog een andere vraag? Neem dan contact op.

WhatsApp chat