Mac wrap

Wat heb je nodig voor 2 personen:
* 2 grote volkoren wraps
* 200 gr rundergehakt
* 2 theelepels paprikapoeder
* 2 theelepels tacokruiden
* 2 theelepels uienpoeder
* 2 theelepels knoflookpoeder
* 2 eetlepels chipotle
* Flinke hand ijsbergsla
* 1 halve komkommer in stukjes
* 2 handen vol snoeptomaatjes door de helft snijden.

Voor de Mac saus
* 1 eetlepel friteslijn
* flinke kneep siracha
* 1 eetlepels calofit bbqsaus of een andere suikervrije saus
* Sap van de augurk
* Schijfjes augurk van kesbeke, die bevat bijna geen suikers

Wat moet je doen:
Je pakt een ronde bakvorm en sprayt die in met wat olijfolie. De oven zet je alvast even op 180 graden. Maak de tortilla even warm in de magnetron zodat je hem wat makkelijker in de vorm krijgt zonder te scheuren.
Vouw de tortilla in de vorm en zet hem in de oven voor 10 minuten. Blijf er wel even bij, elke oven is anders.
Bak ondertussen de rundergehakt in een klein beetje olijfolie, voeg hierbij alle kruiden en chipotlesaus, bak even aan.
Maak de saus met de friteslijn etc.
Haal het tortilla schaaltje uit de oven en doe hier het gehakt in. Voeg de ijsbergsla, komkommer en augurk toe en maak het geheel af met de saus