Ingrediënten voor 2 personen:
* 100 gram hüttenkäse
* 4 portobello’s
* 6 cherrytomaten
* 1 eetlepel kappertjes
* 2 eetlepels honing
* 1 eetlepel balsamico azijn
* Verse basilicum
* Peper en zout
Bereidingstijd
10 minuten
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven op 180 graden. Verwijder het steeltje uit de portobello’s. Je hoeft ze niet helemaal uit te hollen, want dan vallen ze eerder uit elkaar. Meng de hüttenkäse met peper en zout en verdeel over de portobello’s.
- Halveer de cherrytomaatjes en verdeel samen met de kappertjes over de portobello’s. - Maak een sausje van honing en balsamico en verdeel dit over de portobello’s. Zet de ovenschaal 5 minuten in de oven.
- Meer hebben deze schatjes niet nodig! Maak de portobello’s vervolgens af met verse basilicum.
- Serveer er wat zilvervliesrijst en een groene salade bij.
Smullen maar!