Voor 2 personen
Ingrediënten
* 100 gram diepvries boerenkool
* 50 gram walnoten
* 1 grote teen knoflook
* 2 eetlepels olijfolie
* 2 eetlepels geraspte kaas 30+
* 100 gram volkoren spaghetti
* ½ citroen
Bereiding
-Laat de boerenkool ontdooien.
Breng water voor de spaghetti aan de kook.
-Hak de helft van de walnoten grof en houd de rest apart.
-Pureer de rest van de walnoten met een staafmixer fijn. Pureer de schoongemaakte knoflook en de boerenkool mee.
-Voeg de olijfolie en de geraspte kaas toe.
-Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-Verdun de pesto met een beetje kookvocht van de spaghetti en maak op smaak met wat peper, geraspte citroenschil en citroensap.
-Doe de uitgelekte spaghetti terug in de pan en meng er de pesto door. Warm even door en verdeel over 2 borden.
-Strooi er de achter gehouden walnoten over.