LIL

Sporten is iets wat ik heel graag doe, maar tijdens het werk had ik vaak last van duizelingen en energieverlies. Om dan ‘s avonds nog in de sportschool te duiken werd een steeds grotere stap om te nemen. Ik wilde weer energie hebben voor de dingen waar ik blij van word, maar hoe? Dus besloot ik Sandy om raad te vragen!
Sandy heeft me beter inzicht gegeven hoe ik de juiste vorm van energie binnen krijg. Zeker met mijn actieve leven met paarden en sport kwam het voor dat ik de verkeerde dingen at waardoor mijn suikerspiegel ontzettend aan het schommelen was.
Sandy heeft een duidelijke analyse gegeven met een helder advies waar ik wat mee kan en het is vooral ook eenvoudig toe te passen en met wat simpele aanpassingen voelde ik al heel snel resultaat 🙂
Inmiddels gaat het stukken beter, geef ik af en toe zelfs weer les op de sportschool. En denk ik persoonlijk dat het een gemis is als je jezelf af en toe niet eens laat checken of je wel op de juiste weg zit met je eigen lijf qua voeding. Ik zal haar dan ook aan ieder adviseren en naast haar advies is ze ook een super fijn mens om mee samen te werken, kortom doen!