Anoniem

Ik besloot in december 2020 dat ik hulp voor mijn overgewicht nodig had. Ik werd zwaarder en zwaarder en ik woog 100 kilo op 168 cm. Ik voelde me verschrikkelijk. Nu had Corona ook weinig goeds gedaan.
Ik ben erg kritisch en heb al veel verschillende diëten, diëtisten gedaan en gezien zonder het gewenste resultaat. Ik was ook in de veronderstelling dat ik zelf al bijzonder veel van voeding wist. Ik sportte vrij veel maar viel niet af. Ik jojo al mijn hele leven niet een beetje maar met 20 kilo meer of minder ik werd alleen maar zwaarder.
Ik hield mijn dagelijkse voeding bij in een app. De weegschaal bepaalde mijn humeur.
Ik kwam in contact met Sandy, via mijn vriendin die mij attendeerde op haar door haar eigen goede ervaringen.
Sandy heeft mij bewuster gemaakt van de juiste producten. Ook heeft ze mij geleerd dat ik in balans moet zijn, wat is je gevoel, hoe voel je je,?
Sandy liet mij inzien dat ik veels te veel met voeding bezig was tot in de gram alles noteerde mijn voedingspatroon en de weegschaal beheerste mijn leven ik werd er verdrietig en misschien wel ongelukkig van tot op zekere hoogte.
Wat ik nu prettig vind is dat ik gewoon kan blijven eten. Natuurlijk met een persoonlijk voedingsschema, maar het is normaal eten gewoon een boterham en een aardappel zelfs af en toe een wijntje met Japanse mix... mmm dat zijn echt geniet momentjes.
Ik heb een aantal structurele veranderingen doorgevoerd in mijn voedingspatroon en in mijn mindset het is eigenlijk een levensstijl geworden. Inmiddels ben ik tien kilo lichter en ben ik best trots op mezelf. Ik ben erg blij dat ik de stap om hulp te zoeken heb gezet.
Aan iedereen die twijfelt: ga voor Sandy Ze weet enorm veel van voeding af en doet je echt bewust maken over jezelf en laat je valkuilen inzien.
Haar enthousiasme en haar eigen ervaring op het gebied van struggels met de kilo's geven je motivatie en erkenning.
Sandy bedankt voor alles... en we gaan nog even door! 😉