Yess!

Vorige week heb ik het laatste consult gehad met een vrouw die ik ongeveer 2 jaar heb begeleidt met lange tussenpozen zodat ze nog lang een stok achter de deur had voor zichzelf. De metingen en percentages mag ik met jullie delen.

Ik heb haar gevraagd of ik dit mocht delen omdat zij een super mooi voorbeeld is van hoe afvallen moet zijn. Afvallen met ups en downs en leefbaar. Daarmee bedoel ik afvallen op een gezonde manier die bij ook fijn is voor haar huid want dit gaat mee.

Ze houdt ervan om lekker uit eten te gaan en af en toe een wijntje nemen. Haar beweging haalt ze uit wandelen en fietsen.
Je ziet haar gewicht, bmi en percentage mooi zakken op een natuurlijke manier en met geduld. Op deze manier heeft ze een gezonde leefstijl ontwikkeld die ze altijd kan bijhouden.

Ze weet nu ook precies hoe ze weer moet zakken in haar gewicht als ze weer iets aankomt. En lieve jij dit is leven, dit is een gezonde leefstijl ontwikkelen en daarbij afvallen en centimeters verliezen. Je ziet aan het einde stijgt ze weer een klein beetje en ook dat is leven, realiseren dat je weer omhoog gaat en weer even aan de slag.

Ze gaat verhuizen dus nu gaat ze lekker zelf verder met deze fijne leefstijl. Met heel wat
kilo’s eraf -22 kg en kijk eens hoeveel ze kwijt is aan centimeters!

Wil je ook graag aan de slag met deze gezonde manier van afvallen en wil je nooit meer terug naar gekke shake-, repen- en smoothie diëten, maar lekker en goede gezonder en makkelijker eten en je daarbij fijn voelen?
Neem contact met mij op, dan gaan we snel beginnen!

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!