Wat een mooi resultaat weer…..

Yess weer een mooi programma afgesloten met een dame.

Ze wilde heel graag wat van haar buik af en een gezondere leefstijl waarbij ze zich goed voelde en wat geen dieet zou zijn. Graag wilde ze haar etentjes en verjaardagen kunnen doen met hier en daar aanpassingen.

Ze heeft nu een gezonde leefstijl met hier en daar wat extra’s wat prima past. Ze voelt zich minder moe, slaapt beter, meer energie én lekkerder in haar vel.
En is super trots met wat ze heeft behaald.

En nu wij samen klaar zijn gaat ze zelf nog even verder, want ze heeft een doelgewicht en maat en dat kan ze perfect zelf, want ze heeft het helemaal onder de knie. Ze weet ook wat ze kan doen als het even niet meer zo lekker gaat en hoe ze het weer verder kan oppakken om weer verder te gaan.

Samen opstarten met menu’s en na een paar weken zelf doen dat is onze basis en waar ze daarna zelf mee verder kan. Met de laatste weken hield ze het niet eens meer bij omdat alles in haar hoofd zat en het zonder schema’s kon doen💪🏻 In de tijd dat ik haar heb begeleid zaten allerlei verjaardagen, uitjes, weekendjes weg en een vakantie en toch zo mooi gezakt!!!

Zo trots op haar 🙏🏻

Wat hou ik toch van mijn werk.

Mensen laten afvallen waarbij ze zich goed voelen, die geen grote aanpassingen heeft en die zelfs leuk wordt met alle dingen die ze leren.

Ze zorgt ze nu goed voor zichzelf en haar zelfvertrouwen is enorm gegroeid en zo dat ze het zelf helemaal verder kan.

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!