Wat een leuke mail!

Wat een leuke mail om terug te krijgen.
Niet bij iedereen gaat het natuurlijk zo en dat is ook helemaal niet raar of gek.
Betekent niet dat je hebt gefaald of dat het je niet meer is gelukt of dat je zwak of slap bent. We zijn nog steeds mensen met andere gedragingen en gewoontes, waar we soms weer even in verzanden.
Belangrijk hierbij is, pak het weer zo snel mogelijk weer op, ook voor jou kan dit zou gaan worden
Ga aan de slag met je gedragingen en gewoontes en pas ze langzaam aan en geef jezelf de tijd.
Ik realiseer mij dat het kleine letters zijn op de foto dus hierbij de tekst🤗
Hoi Sandy,
Wat betreft mijn gewicht, het gaat heel goed! Ik ben al een jaar stabiel op 64 kg. Bij mijn lengte van 172 is het ideaal voor mij☺️ zo slank ben ik nog nooit geweest! En ik moet zeggen dat ik er niet eens moeite voor doe. Het gaat vanzelfsprekend. Na vakantie krijg ik soms een kilootje bij, maar naar een week is het zo eraf. Mijn nieuwe levensstijl is helemaal ingebakken! 😃
Nogmaals heel erg bedankt Sandy!
Ik kan je helpen, samen staan we sterk💪🏻