Vrijdag 30 december 2022

Zo mooi vanochtend 2 consulten van dames gehad, die beide net 2 weken aan de slag zijn gegaan. En wat doen ze het beide goed.

 

 

 

 

 

 

 

Sommige verklaarde ze voor gek zo in de maand december. Maar ze wilde niet langer wachten en hoe stoer is dat.

Nu weten ze ook hoe ze toch de feestdagen door kunnen komen op een gezondere manier, maar wel lekker genieten. Elk jaar zijn er weer die feestdagen en die kunnen ze nu mooi doorkomen💪🏻

Zo ook beide gegourmet en ook hier en daar een toetje of geen toetje, maar wel een glas wijn. Of bewuster eten en weet en proef wat je in je mond stopt. En daar dan extra van genieten en is het genoeg of wil je meer. Of als ik wat m&ms neem kan ik het er dan bij een paar laten of wil ik meer.

Dat zijn allemaal bewustwordingen en belangrijke keuzes. Niet te vol gegeten met kerst, maar gewoon genieten en niet over(bijna misselijk)vol van tafel gaan en daar later pijn in je buik van krijgen. Zoals ze zelf aangaven is het allemaal heel natuurlijk gegaan en totaal niet ervaren als vervelend, juist omdat het geen restricties bevat. Je mag alles, maar wil je dat ook echt, als je namelijk niets van jezelf mag en je doet het toch, dan komt daar een mega schuld gevoel om de hoek en denk je de volgende dag, zie je, ik kan het niet of laat maar weer zitten. En juist als je alles mag ga je er toch juist anders mee om, hoe mooi werkt dat brein van ons.

Allemaal vervelende gedachten kun je dan krijgen en dat hebben ze dus beide niet gehad🥳

Met kerst zeg ik altijd dat je in je gewicht gelijk blijft, afvallen wordt soms lastig. En wat hebben deze 2 dames gedaan? Beide afgevallen én centimeters van de maag, buik en taille af!😱🎉🎉, De een -1.1 kg en de ander -1,3 kg in 1 week en dat met de kerstdagen wohoooo.

Zooooo blij voor de dames🎉🎉🎉🎉🎉

Wil jij volgende week ook graag beginnen, stuur mij dan even een berichtje 🎉🎉🎉

Een aantal dames en heren starten al, dus wil je een plekje in mijn agenda zodat je snel kunt starten.

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!