Online begeleiding in afvallen met een gezonde leefstijl

Woon je niet bij mij in de buurt, maar wil je wel gezond afvallen op een manier zodat het een gezonde leefstijl wordt, dan kan ik je ook online begeleiden.
De begeleiding is precies hetzelfde als dat ik bij je aan huis zou komen.
Het enige wat je zelf doet is wegen en meten, maar dit gaat gemakkelijk zelf.
Ik maak je menu's op maat, met jouw input. Je krijgt de map thuis gestuurd en we spreken elke week af via beeldbellen, zodat je mij ook kan zien.
Deze afspraken kunnen ook gemaakt worden in de avonduren, fijn vanuit je eigen omgeving. Ik ga je leren om een gezonde leefstijl te krijgen, samen zorgen we ervoor dat je kilo's verliest en vooral belangrijk in centimeters afneemt.
We gaan 11 weken aan de slag samen met een uitloop van een aantal weken, want als het lekker gaat dan spreken we op een gegeven moment om de 2 of 3 weken af zodat je het zelf kunt ervaren dat je het heel goed zelf kunt. Maar dit doen we in samenspraak. Zo zijn we langer bezig dan 11 weken en dat is ook wel zo fijn.
Ik hou rekening met je allergieën of je voorkeuren van voeding. Ik vertel je de achtergrond van voeding en zo leer je ermee om te gaan.
Je gaat leren om bewuster te kiezen en ook afwegingen te maken.

 

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!