Nooit meer diëten

Het is zo belangrijk dat als je wilt afvallen dat je goed voor jezelf weet dat het niet het zoveelste dieet is die je gaat volgen, maar echt een verandering van je leefstijl. Diëten ben je nu wel klaar mee, toch?

Als je nooit meer wilt diëten, zul je een keuze moeten maken, je intrinsieke factor is hier mega belangrijk in.

Dat wil zeggen, je moet zelf echt willen afvallen en daar dan keuzes bij maken, maar dat is lastig, ik weet er zelf alles van. Ooit was ik ook zoals jij, alles geprobeerd en niks volgehouden.

Had ik er überhaupt iets van geleerd, nope.

Die knop (intrinsieke factor) moest om en daar had ik ook hulp bij, daarom ben ik zelf de opleidingen ingestapt zodat ik andere kon gaan helpen met een gezonde leefstijl die wel vol te houden was,
want dat gun ik jou ook🙌
Hoe vaak begin je niet met een dieet en na 2 á 3 weken gebeurt er iets waardoor je weer terug zakt, je gewicht werkt ook niet mee en dan denk je laat maar weer, het lukt mij niet.
Hierin is je intrinsieke factor dus belangrijk.

Je moet het niet voor een ander willen doen en niet alleen doen omdat je dokter het zegt.
Nee, je moet het echt willen. Accepteer ook dat je niet alles perfect gaat doen en dat je soms een dipje zult krijgen. Een dipje is niet erg, het oppakken daarna en weer verder gaan, dat is belangrijk.

Zolang jij je gezonde leefstijl en het afvallen gaat zien als een moetje gaat het niet lukken. Het moeten moet een willen zijn.

Ik WIL afvallen, dan voel ik mij fijner en beter in mijn vel.
Dan kan ik ook langer ergens heen zonder dat ik uitgeput raak.
Dan ben ik in de avond ook niet zo snel moe, heb ik meer energie.....

Ook ik heb hierbij hulp gehad omdat ik al zoveel had gedaan en mijzelf slap vond dat ik het niet kon volhouden. Hoezo slap denk ik dan nu, ik was niet slap alleen wilde ik niet goed genoeg.

Wil je voor jezelf nu ook de juiste stap zetten net zoals ik dat 7 jaar geleden heb gedaan, laat mij je dan helpen, want het kan. Niet het zoveelste dieet, maar echt een gezonde leefstijl die bij je past en vol te houden is. Er zijn je al vele voorgegaan.

 

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!