Meer eten is aankomen…..

Vaak is het eerste wat ik hoor als men begint met mijn op maat gemaakte voedingsschema's: "Jeetje moet ik dat allemaal eten?"

 

En dat kan ik heel goed begrijpen dat als je gewend bent om weinig te eten, af en toe een crackertje of een yoghurtje, dat dit dan veel is.

Het eerste wat ik dan zeg is: Ga er met een open mind in en beleef en ervaar de eerste week. "Niets moet alles mag".

 

Als je dan bijvoorbeeld kijkt wat iemand eet die een voedingsdagboek invult.

Dan zie je overdag niet genoeg voedingsstoffen waardoor ze in de avond als ze op de bank zitten juist gaan snacken. Je komt overdag te kort en dat merk je in de avond als je tot rust komt.

Als je dan ziet hoeveel kilocalorieën men binnenkrijgt met overdag weinig eten en in de avond toch dat snackje op de bank dan zijn ze hetzelfde alleen dus met veel minder inhoud.

 

Voeding met inhoud heb je juist nodig voor een gezond lichaam, een goede stoelgang en een laag visceraal vetpercentage (vet die we om onze organen hebben)

 

We zijn immers opgevoed met meer eten is aankomen en minder eten is afvallen. Maar dat werkt dus iets anders dan dat.

Wil jij graag weten wat voor jouw belangrijk is om te kunnen eten, maak dan een afspraak met mij voor een voedingsadvies. Dan maak ik een voedingsadvies voor jou op maat.
Dit voedingsadvies kost je slechts €70,- en kun je zeer waarschijnlijk ook indienen bij je zorgverzekeraar, zonder dat het je eigen risico kost. Hoe fijn is dat.

Ja! Ik wil graag een afspraak plannen!