Hoe gaat nou mijn begeleiding

De begeleiding die ik bied is om af te vallen of aan te komen op een gezonde, normale en verantwoorde manier.

Ik bereken eerst je basaal metabolisme, dat zijn de kilocalorieën die je nodig hebt om te leven en daar komen er nog een aantal kilocalorieën die je nodig hebt aan energie, bij met wat je aan beweging verder doet of je dagelijks leven. Hierop maak ik dus een volledige berekening wat hoort bij jou en persoonlijk op jou is afgestemd.

Daarbij kijk ik hoeveel je nodig hebt voor als je wil afvallen of aankomen. Hierbij heb ik 1 op 1 consulten bij cliënten thuis of online via Skype of facetime, als je niet bij mij in de buurt woont. Elke week bespreken we de week en daarbij zal er gedragsverandering bij jezelf ontstaan mbt tot eten.

Je zal bewustere keuzes gaan maken en ook meer gaan genieten van het eten wat je eet. We gaan kijken waar je meer kan bewegen in wat jij leuk vind, je zal meer energie krijgen en lekkerder in je vel gaan zitten.

Mijn menu's (die ik in het begin, daarna neem je het zelf over) maak zorgen voor meer structuur in je eetgewoonte, deze menu’s bevatten gewoon groente, fruit, brood, aardappels, zuivel etc dus kan iedereen in je gezin gewoon mee eten.

Cliënten vallen bij mij 0.5 tot max 1 kg per week af, meer is niet goed voor je lichaam, je stofwisseling en tevens niet goed voor je huid.

Het is een afvalmethode die dan ook blijvend is en wat je dus de rest van je leven kan doen, dus als je na 11 weken het programma hebt afgerond, kan je het zelf juist verder.

Dus het is niet zoals bij diëten (ben ook een beetje allergisch voor het woord diëten 😄) dat als je stopt omdat je je doel hebt bereikt dat alles er weer dubbel en dwars aankomst omdat je geen gedragsverandering hebt ondergaan.

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!