Eindelijk weer die mooie feestjurk of pak aan!

Dat gaat je dit keer echt lukken om het te dragen, dat weet ik zeker!

In de aanloop naar de feestdagen is de verleiding in de winkels het allergrootst. De pepernoten, chocoladeletters en amandelstaven roepen: eet mij!

Wil jij dit jaar nu eens niet teveel snoepen in de aanloop voor de feestdagen en in plaats van aankomen afvallen? Gebruik je ook vaak de periode van de feestdagen juist als excuus om extra te eten?

Ga dan nu de uitdaging aan en leer hoe he kan genieten maar niet hoeft aan te komen, maar zelfs af te vallen.

Je kunt elk moment wanneer jij wil starten.
7 weken (van de 12) lang heb je houvast door een vast menu op jouw persoonlijk afgestemd, hierna ga je zelf de controle overnemen, na die 7 weken heb je namelijk al een gedragspatroon ontwikkelt en die ga je nu in de praktijk brengen. Door de valkuilen aan te gaan ga je die 12 weken eigen maken. 12 weken lang krijg je smakelijke en makkelijke recepten.
En het is niet eens een opgave!

Dan ga jij slanker de decembermaand in. En daarna 5 december en 2 kerstdagen gewoon gezellig meedoen zonder schuldgevoel in je mooiste outfit! En dan het heerlijke gevoel wat je overkomt als je die jurk weer past en weet dat je dit gewoon kan volhouden!
Dat is onbetaalbaar dat gevoel❤️

En onthoud goed, het zijn maar 3 feestdagen en niet 2 maanden lang!

Wacht niet tot januari. Hoe eerder je start des te sneller je het gewenste resultaat zult bereiken. En ik help je graag op weg!