Ben jij ook zo klaar met het diëten?

Vaak wordt er tegen je gezegd als je wil afvallen, maar je kan toch gewoon stoppen met al die extraatjes of je moet gewoon je koolhydraten schrappen, geen brood, pasta, rijst of aardappelen meer. Dan val je pas lekker af. Maar wat gebeurt er op lange termijn als je weer wat koolhydraten gaat eten? Yep je komt weer aan, we weten het allemaal, maar soms is het gewoon fijn om even datgene te volgen waar je buurvrouw zo goed mee gaat. Waar je alleen niet bij stilstaat is dan na 2 maanden dit dieet gevolgd te hebben dat je weer gaat stijgen met je gewicht. Je lichaam is een hoop tekort gekomen en gaat weer van alles opslaan als je weer normaal gaat eten.
Maar wat nou als ik je zeg dat een gezonde leefstijl volgen voor jou het beste is, waarom?

Je krijg elke dag binnen wat je lichaam nodig heeft, er zijn geen verboden producten. Je zult je goed voelen, geen trillende benen of armen meer. Waarvan je vroeger dacht, ja dit moet goed zijn. Geloof mij, ik heb dat ook ooit gedacht.
Inmiddels weet ik het tegendeel. Ik eet nu zelf al inmiddels 10 jaar op deze manier en nog steeds ben ik op mijn streefgewicht. Ik maak bewuste keuzes en ook niet altijd, dat hoort er ook wat bij. Ik weet precies hoeveel ik nodig heb en wat ik kan eten. Ik voel mij goed en energiek omdat ik alle koolhydraten, eiwitten, vezels en vetten binnen krijg die ik nodig heb. Nooit wilde ik meer een dieet doen, dat wil ik mijzelf en mijn lichaam niet meer aandoen. Geen gejojo meer voor mij. En wat is dat een opluchting geen strijd meer met de weegschaal en daar mijn dag goed of slecht mee beginnen, maar voelen aan mijn kleding of ik iets ben aangekomen en weer even wat betere keuzes moet gaan maken.
Heerlijk klinkt dat he, geloof mij als ik het kan, kan jij het ook.
Vooral het woord strijd komt niet meer in mijn woordenboek voor.

Wil jij dit ook en ben je klaar met dat diëten en wil je voor jezelf en je lichaam zorgen, laat mij dan jou zien hoe het anders kan. Er zijn je al vele voorgegaan kijk maar eens bij mijn reviews bv op google of facebook. Lees ze eens rustig door en ga ervaren wat de rest ook heeft gedaan.

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!