Afvallen, altijd weer een dilemma

 

 

 

 

Wat is dat toch met goed afvallen, heel vaak het je een moment van. Nu moet ik echt aan de slag!!

Je pikt en nieuw dieet op die je beloofd dat je 10kilo in 8 weken kwijt zult zijn.
Inclusief de mooie voor en na foto's. We vallen als een blok voor ze. Want ja je wilt immers afvallen, lekker in je vel komen en daarbij niet te veel voor doen. Afslankthee, groene afslankcasules, want die klinken al lekker gezond. Hoe slim gaan ze hiermee omdat jij toch kiest voor de snelle weg en hopelijk ook de resultaten.

Soms sla je je slag en past het perfect bij je en vertel je iedereen hoe geweldig het is en dat het echt werkt. Helaas blijft het steeds niet zo en kom je langzaam weer aan. Hoe kan dat nou en je bent toch lekker gezond bezig.

Nu ga ik je zeker niet vertellen dat je al die producten niet meer moet kopen, dat moet je echt zelf weten. Maar ga eens te raden bij jezelf, helpt het echt, voel je je er ook goed bij en heb je het gevoel dat je echt goed bezig bent of is het tijdelijk. Je wil ook echt niet steeds elke jaar weer opnieuw moeten beginnen met weer af te vallen en te kijken welk dieet er nu bij je past.

Voor mij kwam de omslag toen ik met de opleiding van gewichtsconsulente en voedingsdeskundige begon. Toen zijn echt mijn ogen geopend. Nadat ik zelf onder hand van alles al had geprobeerd van weight watchers, sonja bakker, modifact tot juice plus (detox, cleanse en nourish) Het zijn allemaal dingen voor tijdelijk, je moet namelijk of punten gaan tellen of dingen volledig vermijden, of gaan detoxen (terwijl je lichaam dit prima zelf kan) Ik voelde mij er allereerst niet goed onder, maar dacht: Ja ik heb honger! Mijn buik rommelt, ik voel mij flauwtjes. Ja dan werkt het, want ik voel mijzelf lijden dus dan zal er iets gebeuren. Functioneren in die tijd was soms lastig omdat ik mij continu flauw voelde en trillerig. en ik was niet te genieten voor mijzelf en voor mijn omgeving.
En nog dacht ik ja dit gaat goed, want ik zie de kilo's eraf gaan, woohoooo. Alleen kwam ik er telkens achter dat het er langzaamaan weer er aan kwam tot frustratie aan toe. Wat er gebeurt met je lichaam kan ik je nu vertellen als je aan het diëten bent.
Morgen zal ik hier wat meer over vertellen.

Wil je niet langer wachten en al starten, maak dan via onderstaande button een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak