5 weken onderweg met afvallen

Vanochtend weer een fijn consult gehad met een dame die nu de 5e week ingaat.
Ze gaf aan dat ze veel minder moe is, beter slaapt, meer verzadigd is en nog een belangrijke, ze heeft geen snaaitrek meer in de avond. Ook merkt ze dat ze geen suikercravings meer heeft🥳 Ze is inmiddels 4,8 kg kwijt en dat terwijl ze haar 5e week pas ingaat. Met 5 kg minder zit je al een kledingmaat kleiner, wist je dat?

Dit zijn alle aspecten die ik ook ervaarde toen ik ging afvallen op de gezonde manier. En wel lekker mijn boterham eten, waar ik zo van hou.

Het is als bezig bent met afvallen helemaal niet zo een opgave als je denkt, omdat je juist goed eet en voldoende calorieën binnen krijgt die je nodig hebt.

Daarom ben ik 8 jaar geleden de opleidingen gaan volgen van voedingsdeskundige en vervolgens de gewichtsconsulente.
Omdat ik heel graag wilde dat iedereen kon ervaren wat ik ook ervaarde.
Geen shakes meer, geen maaltijdvervangers of detoxen meer.
Nee, een gezonde leefstijl die goed voor mij is, die bij mij past en wat ik de rest van mijn leven kan doen en volhouden. En dat gun ik iedereen.
Het is zo fijn dat de dames en heren die ik nu begeleid hetzelfde ervaren.
Ik was toen ik zelf begon zo blij dat het kon en dat ik eindelijk niet meer de zoveelste dieet hoefde te volgen, die ik niet volhield, waarin ik te weinig binnen kreeg, ging trillen en zweten (waarvan ik toen dacht dat is een goed teken, want nu gebeurt er iets🙄) Nu weet ik gelukkig beter 👐

Ik begeleid ook nooit groepen omdat iedereen anders is, andere gewoontes heeft en andere dingen lekker of niet lekker vind. Jij verdient die aandacht van mij 1 op 1.

Ik begeleid niet alleen aan huis maar dus ook online. Is exact hetzelfde en de map die krijg je gewoon thuis gestuurd van mij. Verder blijft alles hetzelfde

Graag wil ik een vrijblijvende afspraak!